# Neko drugi možda koristi moj nalog

> Odjavi ostale uređaje u okviru Account & security i promeni lozinku. Odjavljivanje ostalih uređaja može potrajati do 30 minuta.

Ako primetiš aktivnost koju ne prepoznaješ, ili si se prijavili na deljenom uređaju, osiguraj svoj nalog u dva koraka.

## 1. Odjavi se sa svih ostalih uređaja

1. Otvori svoj profil i tapni na ikonicu zupčanika da otvoriš **Settings**.
2. Tapni na **Account & privacy**, zatim na **Account & security**.
3. U okviru **Sessions**, tapni na **Logout from other devices**.

Uređaj koji koristiš ostaje prijavljen. Ostali uređaji se odjavljuju u roku od 30 minuta.

## 2. Promeni lozinku

U okviru **Account & security**, **Sign-in**, postavi novu lozinku. Ako tvoj nalog koristi Google ili Apple prijavu, promeni lozinku tog Google ili Apple naloga i proveri povezane uređaje.

## 3. Proveri svoju email adresu

U okviru **Sign-in**, proveri da li je email adresa na nalogu i dalje tvoja. Ako je promenjena i ne možeš da se prijaviš, [kontaktiraj podršku](https://knowunity.com/support) sa svoje originalne email adrese.

## Kupovine koje nisi napravio/la

Ako je pretplata kupljena na tvom nalogu bez tvoje saglasnosti, pogledaj *Zašto mi je ponovo naplaćeno?* i zatraži povrat novca od prodavnice koja te je naplatila.

---

Source: https://knowunity.rs/help/account-and-login/neko-drugi-mozda-koristi-moj-nalog
Last updated: 2026-10-09
