# Mogu li da podelim svoju pretplatu ili je premestim na drugi nalog?

> Pro plan pripada jednom nalogu. Porodični plan omogućava vlasniku da doda do šest osoba. Kupovine putem veb sajta mogu biti premeštene na drugi nalog uz pomoć podrške.

## Jedan nalog po pretplati

Pro je vezan za Knowunity nalog koji je bio prijavljen prilikom kupovine. Dve osobe ne mogu da se prijave na jedan nalog kako bi ga delile, a Apple Family Sharing se ne primenjuje na Knowunity.

## Porodični plan

Ako je porodični plan dostupan u tvojoj zemlji, vlasnik plana može da doda do šest osoba. Svaki član dobija Pro na svom nalogu.

1. Otvori karticu **Pro** i tapni **Manage plan**.
2. Odaberi opciju porodičnog plana i dodaj člana putem **email adrese ili korisničkog imena**.

Pravila:

- Samo vlasnik može da dodaje ili uklanja članove.
- Neko ko već ima Pro, ili ko je već u drugom porodičnom planu, ne može biti dodat.
- Kada se član ukloni, odmah gubi Pro.
- Članovi ne mogu da menjaju ili otkazuju plan.

Porodični plan se kupuje u aplikaciji. Trenutno nije dostupan na veb sajtu.

## Premeštanje Pro-a na drugi nalog

Ako si kupio/la Pro sa pogrešnim nalogom, na primer roditeljskim nalogom umesto dečijim:

- **Kupovine putem veb sajta** mogu se premestiti na drugi nalog. [Kontaktiraj podršku](https://knowunity.com/support) sa email adresom koju si koristio/la pri kupovini i korisničkim imenom naloga koji treba da dobije Pro.
- **Kupovine putem App Store-a i Google Play-a** su povezane sa tvojim nalogom u prodavnici. Prijavi se na ispravni Knowunity nalog na uređaju na kom je kupovina obavljena i koristi **Restore Subscription** u **Settings**. Ako to ne uspe, kontaktiraj podršku sa računom o kupovini.

Pretplata ne može biti premeštena na nalog koji već ima Pro.

---

Source: https://knowunity.rs/help/subscriptions-and-billing/mogu-li-da-podelim-svoju-pretplatu-ili-je-premestim-na-drugi-nalog
Last updated: 2026-10-09
