Imam dva naloga. Koji da zadržim?

Pro, niz i otpremljeno sadržaji pripadaju jednom nalogu i ne mogu biti spojeni. Zadrži nalog sa svojom pretplatom i obriši drugi.

Ažurirano 9. октобар 2026.

Lako je završiti sa dva naloga, na primer jedan kreiran putem Google-a, a drugi putem e-mail adrese. Nalozi ne mogu biti spojeni.

Saznaj koji nalog ima šta

  • Prijavi se na svaki nalog naizmence i proveri tab Pro. Nalog koji prikazuje aktivan plan je onaj sa kojim je tvoja kupovina povezana.
  • Proveri koji nalog ima tvoje otpremljeno, fascikle i niz na profilu.

Zadrži jedan nalog

  1. Odluči koji nalog da zadržiš. Obično je to onaj sa Pro.
  2. Ako je potrebno, promeni e-mail adresu na onu koju želiš da koristiš. Pogledaj Kako da promenim svoju e-mail adresu?
  3. Obriši drugi nalog. Pogledaj Kako da obrišem svoj nalog?

Moj Pro je na pogrešnom nalogu

  • Kupovine putem veb-sajta mogu biti prebačene na drugi nalog od strane podrške. Kontaktiraj podršku sa oba korisnička imena i e-mail adresom korišćenom pri plaćanju.
  • Kupovine putem App Store-a i Google Play-a prate nalog prodavnice. Prijavi se na pravi Knowunity nalog na uređaju na kojem je kupljen Pro i koristi Restore Subscription u Settings.

Kako to izbeći sledeći put

Uvek se prijavljuj istim dugmetom koje si koristio/la pri registraciji: Google, Apple ili e-mail.

Ne možeš da nađeš ono što tražiš? Naš tim za podršku je tu da pomogne.Kontaktiraj podršku