Ako primetiš aktivnost koju ne prepoznaješ, ili si se prijavili na deljenom uređaju, osiguraj svoj nalog u dva koraka.
1. Odjavi se sa svih ostalih uređaja
- Otvori svoj profil i tapni na ikonicu zupčanika da otvoriš Settings.
- Tapni na Account & privacy, zatim na Account & security.
- U okviru Sessions, tapni na Logout from other devices.
Uređaj koji koristiš ostaje prijavljen. Ostali uređaji se odjavljuju u roku od 30 minuta.
2. Promeni lozinku
U okviru Account & security, Sign-in, postavi novu lozinku. Ako tvoj nalog koristi Google ili Apple prijavu, promeni lozinku tog Google ili Apple naloga i proveri povezane uređaje.
3. Proveri svoju email adresu
U okviru Sign-in, proveri da li je email adresa na nalogu i dalje tvoja. Ako je promenjena i ne možeš da se prijaviš, kontaktiraj podršku sa svoje originalne email adrese.
Kupovine koje nisi napravio/la
Ako je pretplata kupljena na tvom nalogu bez tvoje saglasnosti, pogledaj Zašto mi je ponovo naplaćeno? i zatraži povrat novca od prodavnice koja te je naplatila.
Ne možeš da nađeš ono što tražiš? Naš tim za podršku je tu da pomogne.Kontaktiraj podršku

