Neko drugi možda koristi moj nalog

Odjavi ostale uređaje u okviru Account & security i promeni lozinku. Odjavljivanje ostalih uređaja može potrajati do 30 minuta.

Ažurirano 9. октобар 2026.

Ako primetiš aktivnost koju ne prepoznaješ, ili si se prijavili na deljenom uređaju, osiguraj svoj nalog u dva koraka.

1. Odjavi se sa svih ostalih uređaja

  1. Otvori svoj profil i tapni na ikonicu zupčanika da otvoriš Settings.
  2. Tapni na Account & privacy, zatim na Account & security.
  3. U okviru Sessions, tapni na Logout from other devices.

Uređaj koji koristiš ostaje prijavljen. Ostali uređaji se odjavljuju u roku od 30 minuta.

2. Promeni lozinku

U okviru Account & security, Sign-in, postavi novu lozinku. Ako tvoj nalog koristi Google ili Apple prijavu, promeni lozinku tog Google ili Apple naloga i proveri povezane uređaje.

3. Proveri svoju email adresu

U okviru Sign-in, proveri da li je email adresa na nalogu i dalje tvoja. Ako je promenjena i ne možeš da se prijaviš, kontaktiraj podršku sa svoje originalne email adrese.

Kupovine koje nisi napravio/la

Ako je pretplata kupljena na tvom nalogu bez tvoje saglasnosti, pogledaj Zašto mi je ponovo naplaćeno? i zatraži povrat novca od prodavnice koja te je naplatila.

Ne možeš da nađeš ono što tražiš? Naš tim za podršku je tu da pomogne.Kontaktiraj podršku